sestdiena, 2010. gada 31. jūlijs

Vasarāaaaa

Gandrīz 2 mēnešus nekas te nav rakstīts. Bija sesija, tad izlaidumi un jā, tagad ir brīvs laiks. Arī meklēt darbu. Beidzot! Esmu nolēmusi pāriet no dienas uz vakara nodaļu (simple math), jo tā sanāk lētāk + pa dienu gribu strādāt, citādi man vispār nebūs par ko ēst un eksistēt.
Vasara - vismaz jūnijs un jūlijs - bijusi neparedzētiem izdevumiem pilna. Kas protams mani noved pie skarbās realitātes, jo augustā jāizdzīvo ar hmm, 15 Ls. Labi, ka ir radinieku dārzs, kuram uzbrukt, pārtikas meklējumos. Naivi ceru, ka iztikšu ar to. Njā. E-talons ar 17 braucieniem. Vairāk nekas veselībai un dzīvībai akūts it kā nebūtu jāpērk. Būs jādzīvojas pa mājām. Un jātērē krājumi.
Iespējams, jāliek lietā ļooti daudz radošā potenciāla virtuvē, lai izgudrotu no 3 dārzeņiem 27 ēdienus. Tad jau redzēs. jebkurā gadījumā es paļaujos uz "viss būs labi" un mierīgu sirdi dzīvoju katru savu dieniņu.
Starp citu, ir daudz pasākumu, kurus var apmeklēt bez maksas, nemaz nerunājot par faktu, ka vasarā uz pilsētu (lasi: centru) patiešām var aiziet kājām! :)
Welcome, August 2010! :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru